Post by kcustismuepyemi on Feb 20, 2022 15:32:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Worm™ ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Worm™ IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара неограничено злато ▞▞▞
▞▞▞ Death Worm™ 2022 version ▞▞▞
Није забавно када се појави НЛО. Штета је превелика чак и у веома лаком режиму
веома добра игра, одлична када вам је досадно!
Веома добра апликација.
Плати за победу ЕДИТ: Написао сам плати за победу, а не играј за победу. Наравно, можете играти бесплатно, али количина труда која је потребна за напредовање је смешна и ефективно тера људе да купују смеће у игрици. Срећна монетизација игре, претпостављам!
Ово је најгора игра икада... Енергија је велики знак похлепе и здрављу је потребно дуго да се обнови.... Игра је досадна када имате бар 2-9 здравља јер морате дуго остати под земљом и ови људи који бацају бушилице и тракторе са бушилицама за вас су само игра која уништава ситуацију... Ви људи морате да се побољшате или ће ово бити мој рејтинг док не умрем ИРЛ
Ова игра је одлична... до нивоа 5. Онда постаје НЕВЕРОВАТНО тешка. Мислио сам да сам можда само погрешио у нивелирању, па сам покренуо нови чар и био је исти договор. Забавна и за играње до нивоа 5. Примећујем да играм „бесплатну“ верзију тако да могу само да нагађам да је ово новчана смицалица од стране програмера и разумем то, али ова игра је буквално непобедива након нивоа 5. Барем друга плаћа Игре са -4 победе дају вам мале шансе да напредујете...али не и ова игра. Ниво 5 је бесплатан и готови сте.
Bob's World - Jungle Adventure Sarguzasht doy
Цоол инсталирај
Првих неколико нивоа је прилично забавно, али онда одједном постаје немогуће. Како могу добити злато за надоградњу свог црва ако је мој црв преслаб за следећи ниво? То је срање, уживао сам у овоме.
То је забавна игра, добра идеја са само неколико измена и било би сјајно онда би добила 5 звездица као што је дајте нам нову сценографију за играње не само на тој малој траци земље по којој идете напред-назад, дајте јој другачију позадину и више простора за одлазак у друга подручја, а не само у ту малу траку између зидова, онда би то било супер!!!
Веома забавно и понекад смешно
И даље је одлична игра чак и за ову игру. Невероватно је како ова игра и даље прима ажурирања и нови садржај чак и након деценије. Ипак, недостају стари скинови и ГУИ. ________ 2016 Наслов: Со КИЛЛсоме! Садржај: ДИЕ ХУМАНС!!!
Лоша игра. Нема цоол графика Није цоол Контроле Ову игру треба побољшати
Контроле за ову игру су безнадежне! Како би, дођавола, требало да помери црва, а да не буде манично брзо и свуда, не знам. Деинсталиран након покушаја играња ове грозне игре.
Death Worm™ Arcade dcm
За сада је игра прилично забавна, енергетски систем је помало досадан, и волео бих да видите како ваш црв боље једе људе, али игра је забавна иако су нивои помало бљутави.
Death Worm™ Arcade khy
Забавно, лако ЗАСЛУЖУЈЕ више од 5 звездица, једина лоша ствар су рекламе
Покушавам да инсталирам много пута, али не могу да преузмем. Пише да се не може преузети па молим да ми помогне ако неко зна у чему је проблем.
Мој напредак је избрисан. И рекламе се не могу прескочити.
Ова игра је добра игра за играње ако вам је досадно 🤩🤩🤩🤩🤩
Па, ова игра је легална, сећам се да сам бесплатно играо стару верзију ове игре пре отприлике 6 година и и даље је сјајна до данас, иако има много непотребних реклама, некако ми помаже да удвостручим количину новчића коју добијем након победе, то ме тера да се запитам да ли се исплати купити пуну верзију? па за сада ми се свиђа ажурирање да је ова игра добро урадила што је учинила бесплатном и хвала вам.
Није лоса
Ова игра је невероватна јер имам мање реклама о којима морам да бринем, а такође и систем за подизање нивоа је такође невероватан, али додајте надоградњу величине. То би било забавније. Волео бих да могу да додам 10 звездица, али то није доступно.
Ова игра је глупа. Заиста мрзим ову игру и графика је тако ружна када почнем да играм графику и игра је помало досадна за играње, тако да ако могу овој апликацији да дам 0 звездица, али мени даје 1 звездицу. Зато вас молим да не преузимате ову игру
اللل
НЛО је бол у врату ова игра је најгора и смеће, надам се да се овај проблем може решити👎😤
Авсоме гаме. Платите новац за пуну верзију која се исплати 🤟
Услови коришћења су прилично скици, деинсталирају се одмах, прилично очигледни људи не би требало да инсталирају и само да наставе даље. Прочитајте пре него што се сложите са људима.
Игрица је ОДЛИЦНААААААА ЗАТО добија 1☆ хехе
Какав црв
Само заостаје након сати играња. Дакле, само 3 звездице
Некако добро
Ово је ужасна игра. Не могу добити друге црве и показало ми је да могу добити више.
НИЈЕ оптимизован за Кспериа Плаи
Ко је скино ову игрицу јебат цу му матер
Death Worm™ ஆர்கேட் mvlw
Игра је супер добра, али они морају да ураде нешто у вези са рекламама, али генерално игра је одлична